Keresés

Sziklakert Panzió

Várjuk Önt és családját igazi székely ízvilággal, hangulatos környezetben a Sziklakert Fogadóban! A Sziklakert Panzió Székelyszentkirályon, Székelyudvarhelytől 6 km-re, csendes, hangulatos környezetben található. Családias vendéglátással és sok szolgáltatással várjuk a Székelyföldön átutazó, valamint a hosszabb időt eltölteni szándékozó kedves vendégeket.
A Sziklakert Panzió étterme a hét minden napján bőséges és változatos menüajánlatokkal várja Önt és kedves családját.

Heti menüajánlatunk megtalálható éttermünkben vagy akár honlapunkon is (www.sziklakert.ro). Amennyiben különleges kívánságaik vannak megpróbálunk azoknak is eleget tenni. Az éttermünk kitűnően alkalmas a napi betérőkön kívül, turista és egyéb csoportok fogadására, rendezvények lebonyolítására is. Nyáron kerthelyiségünk is üzemel. Nálunk nem kell félnie, hogy éhes marad, házias fogásainkkal, kiadós adagokkal várjuk kedves vendégeinket.
Várjuk Önt és családját igazi székely ízvilággal, hangulatos környezetben a Sziklakert Fogadóban!
Ha megszeretne ismerkedni egy igazi tanyai vilaggal akkor látogasson el a Sziklakert Panzió tanyájára, ahol finom étellel és frissítővel várjuk a vendégeinket, megismerkedhetnek a tanyai élet hétköznapjaival, valamint az itt elő állatokkal, mint például a bárány, a kecske, a tehén, a ló, a tyúk, a kutya. Kikapcsolódhatnak az újonnan épített filagória árnyékában egy-egy társasjáték mellett, a vállalkozó szelleműek pedig ott van a horgászat, túrázás vagy a lovaglás.

Tel.:
               0744786817
               0769696243
               0744753580
               0266346123

 

 

Fotók

Írja meg véleményét és értékeljen!

Az ön értékelése:

Térkép és elérhetőségek:

A Gasztrotérkép ajánlatai: